Siirry suoraan sisältöön

Käynnistämme kasvokkain toteutettavan toimintamme

Käynnistämme kasvokkain toteutettavan toimintamme. Turvavälejä ja hygieniaohjeita noudattaen meillä kaikilla on turvallista tavata.

Katso ryhmä- ja kurssisivuiltamme, mitä kaikkea olemme käynnistämässä heti syyskauden alussa. Sivut täydentyvät koko ajan. Tarvittaessa muutamme kasvokkain suunnitellut ryhmät verkkovertaistukiryhmiksi. Paikallisosastojen tapahtumia ilmoitamme sitä mukaa, kun ne varmistuvat.

Huomioi oheinen alla oleva ohje ilmoittautuessa ja osallistuessa tapaamisiin:

ohjeet kasvokkaiseen ryhmä- ja kurssitoimintaan osallistumisesta

Myös tukihenkilöt aloittavat kasvokkaiset tapaamiset. Sairaanhoitajiemme kautta (yhteystiedot) voit kysyä itsellesi tukihenkilöä. Tukikeskustelu on edelleen mahdollista myös puhelimitse.

Soita tai viestitä, ilmoittaudu ryhmiin tai varaa aikasi sairaanhoitajien juttusille. Sairaanhoitajamme ovat valmiina antamaan ajanvarauksella tukea, keskusteluapua sekä tietoa sairaudesta, sen hoidosta ja toipumisesta. Hoitajilta saat tietoa myös yhdistyksen palveluista, kuntoutumisvaihtoehdoista ja vertaistuesta. Ajanvarauksen yhteydessä sinulta kysytään: kuulutko korona riskiryhmään, mahdollisista flunssaoireista sekä annetaan ennakko-ohjeita tiloissamme asiointiin; huolellisesta käsienpesusta ja käsidesinfektion käytöstä sekä turvaetäisyydestä. Vastaanotolle voi tulla maksimissaan kaksi (2) henkilöä kerrallaan täysin oireettomana. Huolehdimme tilojemme sekä hoitajiemme korkeasta hygieniasta ja turvallisuudesta. Hyvinvointisi on meille tärkeää.