Siirry suoraan sisältöön

Lieksa

Lieksan paikallisosasto on perustettu vuonna 1975. Osasto toimii vapaaehtoisvoimin syöpään sairastuneiden yhteensaattamiseksi ja tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Osaston toiminnan tavoitteena on syöpään sairastuneiden virkistystoiminnan ja muun yhdessäolon järjestäminen sekä Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen toiminnasta tiedottaminen. Järjestämme mm. myyjäisiä ja arpajaisia osaston toiminnan tukemiseksi.

Johtokunta:
Raija Piironen, puheenjohtaja p. 050 516 6281
Silja Nevalainen, varapuheenjohtaja
Pirjo Taponen
Ritva Pihlman
Eine Väyrynen
Kirsi Turunen

 

Kevään 2023 toimintaa:

15.2.2023 klo 17-19 Syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä vertaistukiryhmä Omais Oivan tiloissa (Koulukatu 3, Lieksa). Tule tapaamaan vertaisia ja keskustelemaan luottamuksellisesti vapaaehtoisten ryhmäohjaajien kanssa. Lisätietoja ryhmästä ja ilmoittautuminen 13.2. mennessä Pirjolle puh. 0400 867 412. Älä jää yksin, tule mukaan!
Huom! Vertaistukiryhmä jatkaa toimintaansa suljettuna ryhmänä kevään ajan.

Yhdistyksen jäsenille maksuton kuntosalivuoro sunnuntaisin klo 12-13 Yrjönhovilla. Ei ohjausta.

Paikallisosaston kuukausitapaamisten aiheina keväällä mm.

  • 2.3 Sydäniskurikoulutus, kello 16. SPR toimitila os. Pielisentie 5, Lieksa
  • 15.3. klo 16 Kenkäesittely OmaisOivalla Mari Kotilainen esittelemässä diabeetikon sukkia ja antamassa jalkahoitovinkkejä. Illan aika kahden lahjakortin arvonta, tilaisuus on kaikille avoin eikä tarvitse ilmoittautua.
  • 26.4. kello 14.30 alkaen Roskakampanja Fysio-Leenan edestä, jonka jälkeen kuntopiiri Leenalla.
  • 25.5 retki Taiteilija Eva Ryynäsen kotiin Lieksan Vuonisjärvelle.
  • Kevätretki Paateriin
  • 29.3. klo 16 Luustoyhdistyksen luentotilaisuus. Paikallisosasto mukana esittelemässä toimintaansa.
  • 10.6. klo 10-15 SOTE-järjestöjen yhteinen liikuntatapahtuma satamassa. Paikallisosasto mukana esittelemässä toimintaansa.

 

Syksy 2023

Kuukausikerhon kokoukset

Sadonkorjuupuurot Jamalissa

Hämärän kaupan ilta

Roosanauhojen myynti & lipaskeräys

Jouluruokailu

Ilmoitamme toiminnasta tarkemmin Lieksan Lehden seuratoimintapalstalla

Löydät meidät myös facebookista facebook.com/pohjoiskarjalansyopayhdistys  ja Instagramista nimimerkillä pksyry.

Lämpimästi tervetuloa toimintaan mukaan!

 

Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Lieksan seudulle kaivataan tukihenkilöitä

Tule mukaan vertaistukihenkilötoimintaan! Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri Sinun aikaasi ja tukeasi. Voit hakeutua vertaistukihenkilöksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltä. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sh. Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi