Siirry suoraan sisältöön

Liikuntaryhmät

Liikunta tuottaa iloa ja nautintoa, varsinkin kun voit tehdä sitä ryhmässä ja vertaisten kesken. Tule rohkeasti mukaan!

Tiesitkö, että säännöllisestä ja monipuolisesta liikunnasta on hyötyä niin syöpähoitojen aikana kuin niiden jälkeen? Liikunta esimerkiksi nopeuttaa hoidoista toipumista ja vähentää hoidoista aiheutuvia haittoja. Se kehittää ja ylläpitää fyysistä, henkistä ja sosiaalista terveyttä. Liikunnalla on myös ennaltaehkäisevä, hoitava ja kuntouttava vaikutus.

Liikunta parantaa syöpään sairastuneiden fyysistä toimintakykyä, lihasvoimaa, kehonkoostumusta ja elämänlaatua sekä lievittää hoitojen aiheuttamaa uupumusta.

Kehonhuolto

Tervetuloa osallistumaan Hanne Kankkusen ohjaamaan kehonhuoltoon.

Ryhmä kokoontuu erilaisilla teemoilla 12 kertaa tiistaisin 17.1.-11.4.2023 klo 17-18. (Keltainen talo, Sairaalakatu 8, Joensuu).  Paikan päälle mahtuu ensimmäiset 10 ilmoittautunutta. Ryhmä toteutetaan samaan aikaan etänä, joten voit halutessasi osallistua kotoa käsin. Tällöin tarvitsemme ilmoittautumisen yhteydessä sähköpostiosoitteesi.

Kehonhuollon omavastuuosuus on 30€ paikanpäälle osallistuville ja etäyhteydellä osallistuville 15€. Maksutiedot saat ilmoittautumisen yhteydessä ja maksu tulee suorittaa ennen ryhmän alkamista. Osallistujat eivät ole vakuutettuja yhdistyksen puolesta.
Ilmoittaudu mukaan 16.1.2023  klo 12.00 mennessä p. 013 227 600 tai suvi.jolkkonen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

” Vaikka lähteminen aina kehtuuttikin, niin nautin siitä hyvästä olosta aina tunnin jälkeen. Kannatti se aina lähtee.”Nainen 58 v.

 

AddThis Sharing Buttons