Vapaaehtoistoiminta

Jos sinulla on halu auttaa, tule mukaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan!

Tukihenkilöksi

Vapaaehtoiset tukihenkilömme tukevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä! Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii vertaistukihenkilöitä ja saattotukihenkilöitä.

Lahjoita

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Halutessasi voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai muilla tavoin.

Muistolahjoitus

Muistolahjoitus on tapa kunnioittaa edesmenneen muistoa. Lahjoitus auttaa meitä tekemään syöpätyötä Pohjois-Karjalan alueella.

Kirpputori

Lahjoita tavaraa tai tule tekemään ostoksia yhdistyksen kirpputorille. Näin tuet toimintaamme!

Adressit ja kortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja ja kortteja toimintansa tukemiseksi.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet henkilöt/yritykset

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Tukenne mahdollistaa työmme terveyden edistämiseksi ja syöpää sairastavien sekä heidän läheistensä hyväksi.