Tule vapaaehtoiseksi!

Jos sinulla on halu auttaa, tule mukaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan!

Virkistystoimintojen vapaaehtoinen

Virkistystoimintojen vapaaehtoistoiminnalla tarkoitetaan lyhytkestoista osallistumista, johon vapaaehtoinen voi osallistua silloin kun se sopii vapaaehtoisen omaan aikatauluun. Virkistystoiminnan vapaaehtoisena on helppo tapa tutustua yhdistyksen toimintaan.

Tule tukihenkilöksi!

Vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt tukevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä! Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii vertaistukihenkilöitä ja saattotukihenkilöitä.

Lahjoita

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Halutessasi voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai muilla tavoin.

Muistolahjoitus

Muistolahjoitus on tapa kunnioittaa edesmenneen muistoa. Lahjoitus auttaa meitä tekemään syöpätyötä Pohjois-Karjalan alueella.

Kirpputoritoiminta

Tiedotamme, että yhdistyksen kirpputoritoiminta on loppunut.

Adressit ja kortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja ja kortteja toimintansa tukemiseksi.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet henkilöt/yritykset

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Tukenne mahdollistaa työmme terveyden edistämiseksi ja syöpää sairastavien sekä heidän läheistensä hyväksi.