Tule vapaaehtoiseksi!

Jos sinulla on halu auttaa, tule mukaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan!

Kädentaitojen vapaaehtoinen

Kädentaitojen vapaaehtoistoiminnalla tarkoitetaan lyhytkestoista osallistumista, johon vapaaehtoinen voi osallistua silloin kun se sopii vapaaehtoisen omaan aikatauluun. Kädentaitojen vapaaehtoisuus on helppo tapa tutustua yhdistyksen toimintaan.

Tule tukihenkilöksi!

Vapaaehtoiset tukihenkilömme tukevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä! Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii vertaistukihenkilöitä ja saattotukihenkilöitä.

Lahjoita

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Halutessasi voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai muilla tavoin.

Merkkipäivälahjoitus

Oletko juhlimassa merkkipäivääsi tai muuta tapahtumaa? Tai onko läheiselläsi merkkipäivä ja hänellä on jo kaikkea, jolloin on vaikea keksiä sopivaa lahjaa. Haluaisitko lahjojen sijaan tukea toimintaamme?

Kirpputori Löytökellari

Tee päivän ekoteko. Voit lahjoittaa tarpeettomaksi jääneitä, hyväkuntoisia vaatteita ja taloustavaroita - tai tulla tekemään edullisia ostoksia Löytökellariin. Näin tuet toimintaamme. Annetaan hyvän kiertää.

Adressit ja kortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja ja kortteja toimintansa tukemiseksi.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet henkilöt/yritykset

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Tukenne mahdollistaa työmme terveyden edistämiseksi ja syöpää sairastavien sekä heidän läheistensä hyväksi.