Tule vapaaehtoiseksi!

Jos sinulla on halu auttaa, tule mukaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan!

Tule tukihenkilöksi!

Vapaaehtoiset tukihenkilömme tukevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä! Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii vertaistukihenkilöitä ja saattotukihenkilöitä.

Lahjoita

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Halutessasi voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai muilla tavoin.

Testamenttilahjoitus

Testamenttilahjoitukset ovat mahdollistaneet Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen monipuolisen toiminnan ja niillä on suuri merkitys työmme jatkuvuuden turvaamiseksi.

Kirpputori Löytökellari

Tee päivän ekoteko. Voit lahjoittaa tarpeettomaksi jääneitä, hyväkuntoisia vaatteita ja taloustavaroita - tai tulla tekemään edullisia ostoksia Löytökellariin. Näin tuet toimintaamme. Annetaan hyvän kiertää.

Adressit ja kortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja ja kortteja toimintansa tukemiseksi.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet henkilöt/yritykset

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Tukenne mahdollistaa työmme terveyden edistämiseksi ja syöpää sairastavien sekä heidän läheistensä hyväksi.