Tule vapaaehtoiseksi!

Jos sinulla on halu auttaa, tule mukaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan!

Pop up -vapaaehtoinen

Pop up -vapaaehtoistoiminnalla tarkoitetaan lyhytkestoista osallistumista, johon vapaaehtoinen voi osallistua silloin kun se sopii vapaaehtoisen omaan aikatauluun. Pop up -vapaaehtoisuus on helppo tapa tutustua yhdistyksen toimintaan.

Tule tukihenkilöksi!

Vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt tukevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä! Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii vertaistukihenkilöitä ja saattotukihenkilöitä.

Lahjoita

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Halutessasi voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai muilla tavoin.

Hyväntekeväisyystilaisuudet

Haluaisitko toimia yhteistyökumppaninamme hyväntekeväisyystilaisuuksissa tai järjestää hyväntekeväisyystilaisuuden, jonka kohteena on Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys?

Adressit toiminnan tukemiseksi

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja toimintansa tukemiseksi.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet henkilöt/yritykset

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Tukenne mahdollistaa työmme terveyden edistämiseksi ja syöpää sairastavien sekä heidän läheistensä hyväksi.