Tule vapaaehtoiseksi!

Jos sinulla on halu auttaa, tule mukaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen vapaaehtoistoimintaan!

Paikallisosaston vapaaehtoinen

Paikallisosaston vapaaehtoistoiminnan tavoitteena on yhteensaattaa ja tukea alueensa syöpäpotilaita.

Tule tukihenkilöksi!

Vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt tukevat syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Tule sinäkin mukaan tekemään tärkeää työtä! Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii vertaistukihenkilöitä ja saattotukihenkilöitä.

Lahjoita

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys tekee työtä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukemiseksi, syöpätautien ennaltaehkäisemiseksi ja syöpätutkimuksen edistämiseksi. Halutessasi voit tukea toimintaamme liittymällä jäseneksi tai muilla tavoin.

Muistolahjoitus

Muistolahjoitus on tapa kunnioittaa edesmenneen muistoa. Lahjoitus auttaa meitä tekemään syöpätyötä Pohjois-Karjalan alueella.

Adressit ja kortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja ja kortteja toimintansa tukemiseksi.

Kirpputoritoiminta

Tiedotamme, että yhdistyksen kirpputoritoiminta on loppunut.

Yhdistyksen toimintaa tukeneet henkilöt/yritykset

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys kiittää lämpimästi kaikkia toimintaansa tukeneita henkilöitä ja yrityksiä. Tukenne mahdollistaa työmme terveyden edistämiseksi ja syöpää sairastavien sekä heidän läheistensä hyväksi.