Kiihtelysvaara

Kiihtelysvaaran osasto on toiminut vapaaehtoisvoimin jo 26 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Kiihtelysvaaran osasto tekee tiivistä yhteistyötä alueensa muiden järjestöjen kanssa. Osaston tehtävänä muun muassa on syöpätietouden edistäminen, yhdistyksen tuottamista kuntoutus- ja tukipalveluista tiedottaminen sekä sosiaalisen kuntoutus- ja virkistystoiminnan järjestäminen.

Lisätietoja osaston toiminnasta saat puheenjohtaja Irma Nuutiselta p. 050 383 2338.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Kevään 2019 toimintaa:

• Kiihtelysvaaran osaston vuosikokous ke 13.2. klo 13 seurakuntatalo (os. Tohmajärventie 38). Kokouksessa mukana yhdistyksen puheenjohtaja Matti Väistö.
  • Osallistumme yhdessä muiden järjestöjen kanssa erilaisiin retkiin, tapahtumiin ja tempauksiin.

Kevätkauden tapahtumat tarkentuvat myöhemmin.