Kiihtelysvaara

Kiihtelysvaaran osasto on toiminut vapaaehtoisvoimin jo 26 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Kiihtelysvaaran osasto tekee tiivistä yhteistyötä alueensa muiden järjestöjen kanssa. Osaston tehtävänä muun muassa on syöpätietouden edistäminen, yhdistyksen tuottamista kuntoutus- ja tukipalveluista tiedottaminen sekä sosiaalisen kuntoutus- ja virkistystoiminnan järjestäminen.

Lisätietoja osaston toiminnasta saat puheenjohtaja Irma Nuutiselta p. 050 383 2338.

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Osaston toimintasuunnitelmaa vuodelle 2018

• Kiihtelysvaaran osaston vuosikokous 31.1.2018 klo 13 seurakuntatalolla (os. Tohmajärventie 38) Kiihtelysvaara. Kokouksessa mukana yhdistyksen puheenjohtaja Matti Väistö.
  • Suunnitteilla jäsenille kesäteatteri tai muu retki, paikka ja aika vielä avoin.
  • Osallistumme yhdessä muiden järjestöjen kanssa erilaisiin retkiin, tapahtumiin ja tempauksiin.
  • Osallistumme Roosa nauha -lipaskeräykseen lokakuussa. Tervetuloa kerääjäksi!