Adressit ja kortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys myy erilaisia adresseja ja kortteja toimintansa tukemiseksi.

Adressit

Adressi on kaunis tapa ottaa osaa suruun. Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksen adressivalikoima sisältää tyylikkäitä adresseja osanottoon.

Adressin hinta on 13 e/kpl, yhdistyksen jäsenille 10 e/kpl. Takakannessa on teksti: Tämän adressin tuotolla tuetaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry:n toimintaa.

Alla esimerkkejä myytävistä adresseista, yhdistyksen toimistolta löytyy lisää erilaisia malleja.

Onnittelukortit

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksellä on myynnissä erilaisia onnittelukortteja. Kortin hinta on 4,90e/kpl.

Takakannessa on teksti: Tämän kortin tuotolla tuetaan Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry:n toimintaa. Alla esimerkkejä myytävistä korteista, yhdistyksen toimistolta löytyy lisää erilaisia malleja.

punaruusu2mr-gerberoitaunikotmr-gerbera3-pinkki