Eno

Enon osasto on toiminut alueellaan vapaaehtoimisvoimin jo lähes 40 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Ilomantsi

Ilomantsin osasto on toiminut vapaaehtoisten voimin jo 33 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Juuka

Juuan paikallisosasto on toiminut vapaaehtoisvoimin jo 33 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Kitee/Kesälahti

Kiteen paikallisosasto on perustettu vuonna 1983 ja Kesälahden paikallisosasto vuonna 1987. Vuoden 2014 alusta paikallisosastot ovat yhdistäneet voimansa ja toimintansa yhdeksi osastoksi. Toimintaa ylläpitävät vapaaehtoistoimijat. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Kiihtelysvaara

Kiihtelysvaaran osasto on toiminut vapaaehtoisvoimin jo 26 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Kontiolahti

Kontiolahden osasto on toiminut vapaaehtoisvoimin alueellaan jo 27 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Lieksa

Lieksan paikallisosasto on toiminut alueellaan vapaaehtoisvoimin jo 42 vuotta! Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Liperi

Liperin paikallisosasto on toiminut vapaaehtoisvoimin alueellaan 27 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Nurmes

Nurmeksen paikallisosasto on toiminut vapaaehtoisvoimin alueellaan jo lähes 40 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Outokumpu

Outokummun osasto on toiminut vapaaehtoisvoimin alueellaan jo 36 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Polvijärvi

Polvijärven paikallisosasto on toiminut alueellaan vapaaehtoisvoimin jo 31 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Tohmajärvi

Tohmajärven paikallisosasto on toiminut alueellaan vapaaehtoisvoimin jo 31 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!