Polvijärvi

Polvijärven paikallisosasto on toiminut alueellaan vapaaehtoisvoimin jo 31 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Polvijärven paikallisosasto on perustettu vuonna 1987 ja sen toimialue käsittää Polvijärven kunnan alueen. Paikallisosaston johtokunta kokoontuu n. 4-5 kertaa vuodessa.

Johtokunta:
Mirja Tanskanen, puheenjohtaja p. 040 547 8910
Arja Leskinen, sihteeri
Tuula Ratilainen, rahastonhoitaja
Maritta Taavila, jäsen
Ritva Räty, jäsen
Pirkko Jaatinen, jäsen
Maija Lehikoinen, jäsen
Leena Martikainen, jäsen
Eija Mustonen, jäsen

Paikallisosaston toiminnan tarkoituksena on syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukeminen, yhdistyksen ja osaston toiminnasta tiedottaminen sekä jäsenten aktivoiminen mukaan osaston toimintaan. Osasto järjestää erilaisia virkistys- ja retkitapahtumia sekä asiantuntijaluentoja jäsenistölleen. Toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan jäsenkirjeillä ja Outokummun seudussa.

Varoja toimintaan kerätään erilaisilla myyntitapahtumilla sekä arpajaisilla. Voit tukea paikallista syöpätoimintaa lahjoittamalla arpajaispalkintoja tai rahalahjoituksia. Lisätietoja osaston puheenjohtajalta.

Osastomme myy myös adresseja toimintansa tukemiseen. Adresseja saa, Mirjalta ja Ritvalta. Lisäksi Syöpäyhdistyksen adresseja on myynnissä Jaanan-kirppiksellä.

Yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa on pyritty virittelemään. Polvijärveläiset suhtautuvat erittäin myönteisesti osastomme toimintaan. Väki ikääntyy ja nuoria kaivataan osastomme toimintaan.

Kevään ja syksyn 2018 toimintaa:

Paikallisosastomme Symppis-kerho jatkaa toimintaansa. Kerho kokoontuu kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko klo 14. Kokoontumiset osoitteessa Jääskeläntie 5, Polvijärvi (eläinlääkärin vastaanottotalo). Kokoontumiskerroille pyritään järjestämään eri alojen asiantuntijoita, vapaata toimintaa ja keskustelua. Seuraa ilmoittelua Outokummun seudun järjestöpalstalla. Mm. kerhon kokoontumisen päivämäärissä voi olla muutoksia. Lisätietoja kerhon ja osaston toiminnasta Mirjalta p. 040 547 8910.

Kevään Symppis-kerhopäivät:
17.1.18 Kevätkauden avaus ja kuulumisten vaihtoa
7.2.18 Aiheena muistisairaudet ja ennaltaehkäisy. Mukana muistikoordinaattori Taru Hovinsalo
21.2.18 Herkuttelemme perinneruoalla, ja keskustelemme lapsuus- ja nuoruusajoista
7.3.18 Aiheena miten jaksaisin ja omat tunteet. Mukana psykologi Pirjo Gröhn
21.3.18 Mukana kirkkoherra Erkki Jaskari puolisonsa Anja Jaskarin kanssa
4.4.18  Mukana Swipe tuote-esittelijä, ihonhoitotuotteet ja pesuaineet
14.4.18 Retki Joensuun kaupungin teatteriin Anna Karenina esitykseen
2.5.18 Aiheena ikääntyvien ravitsemus. Mukana terveydenhoitaja Pirkko Hirvonen
16.5. Kerhon kevätretki ja kevätkauden päätös

Polvijärven osaston vuosikokous 15.2.2018 klo 16.30 Touhula (eläinlääkärintalo, os. Jääskeläntie 5) Polvijärvi
La 14.4. järjestämme yhdessä Reuma ja Tules ry:n kanssa teatteriretken Joensuun kaupunginteatteriin klo 13.00 alkavaan näytökseen Anna Karenina. Teatteriin lähtö ei edellytä kummankaan yhdistyksen jäsenyyttä. Lippujen hinta jäsen 20,00€ ja ei-jäsen 23,50€. Ilmainen bussikuljetus lähtee klo 11.45 matkahuollon edestä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset  25.3. mennessä Mirjalle p. 040 547 8910.
Heinäkuussa: osallistumme Polvijärvi-päiville arpajais- ja kirpputoritapahtuman merkeissä
Kesäteatteriretki suunnitteilla
Syksyllä perinteinen sieni- ja marjastusretki
Lokakuussa: osallistumme Roosa nauha -lipaskeräykseen
Marras-joulukuussa pikkujoulu

Tapahtumien päivämäärät ja tarkempi sisältö tarkentuvat myöhemmin. Lisätietoja toiminnasta Mirja p. 040 547 8910

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

SINUSTAKO TUKIHENKILÖ?

Polvijärven seudulle kaivataan lisää tukihenkilöitä. Tukihenkilötoiminta antaa sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri sinun aikaasi ja tukeasi.

Voit hakeutua tukihenkilöksi, jos sinulla on ollut omakohtainen kokemus syövästä (alle 5 vuotta sairastumisesta) tai läheiselläsi on ollut syöpä.

Jos kiinnostuit, lisätietoja tukihenkilötoimintaan liittyen antaa sh Salla-Maaria Martikainen p. 050-362 2915 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi