Siirry suoraan sisältöön

Polvijärvi

Polvijärven paikallisosasto on perustettu vuonna 1987. Osasto toimii vapaaehtoisvoimin syöpään sairastuneiden yhteensaattamiseksi ja tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Polvijärven osaston toimialue käsittää Polvijärven kunnan alueen. Paikallisosaston johtokunta kokoontuu n. 4-5 kertaa vuodessa.

Johtokunta:
Mirja Tanskanen, puheenjohtaja p. 040 547 8910
Arja Leskinen, sihteeri,rahastonhoitaja
Tuula Ratilainen, jäsen
Maritta Taavila, jäsen
Ritva Räty, jäsen
Pirkko Jaatinen, jäsen
Maija Lehikoinen, jäsen
Eeva Parikka, jäsen
Eija Mustonen, jäsen

 

Syksy 2023

Symppiskerho kokoontuu kello 13-15 Touhulan käsityökeskuksessa (Jääskeläntie 5) kuukauden ensimmäinen ja kolmas tiistai. Seuraa ilmoituksia Outokummunseuden järjestöpalstalta.

  • 5.9 Symppiskerhon aloitus Martonvaaran metsästysmajalla. Symppiskerho lähtee Touhulasta (Jääskeläntie 5) klo 12 kimppakyydein kohti Martonvaaraa.
  • Syksyllä alkaa vesijumppa Outokummussa. Matkan kustantaa vanhusneuvosto. Polvijärven paikallisosasto osallistuu jäsenistön kustannuksiin.
  • Lokakuussa toteutamme perinteisen Roosanauha -kävelyn. Tästä tapahtumasta tiedotamme lähempänä lisää.
  • Syöpäyhdistys järjestää ruskamatkan Norjaan 16.-22.9.2023. Ilmoittumiset 1.8.2023 mennessä Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistykseen 013 227600 . Paikkoja rajoitettu määrä ja täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

 

 

Paikallisosaston toiminnan tarkoituksena on syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukeminen, yhdistyksen ja osaston toiminnasta tiedottaminen sekä jäsenten aktivoiminen mukaan osaston toimintaan. Osasto järjestää erilaisia virkistys- ja retkitapahtumia sekä asiantuntijaluentoja jäsenistölleen. Toiminnasta ja tapahtumista tiedotetaan jäsenkirjeillä ja Outokummun seudussa.

Varoja toimintaan kerätään erilaisilla myyntitapahtumilla sekä arpajaisilla. Voit tukea paikallista syöpätoimintaa lahjoittamalla arpajaispalkintoja tai rahalahjoituksia. Lisätietoja osaston puheenjohtajalta.

Osastomme myy myös adresseja toimintansa tukemiseen. Adresseja on myynnissä  Mirja Tanskanen p. 040 547 8910 ja Ritva Räty p. 050 449 7147. Adresseja saa myös Jaanan kirppikseltä.

Yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa on pyritty virittelemään. Polvijärveläiset suhtautuvat erittäin myönteisesti osastomme toimintaan. Väki ikääntyy ja nuoria kaivataan osastomme toimintaan.

 

Tietoa toiminnasta saat puheenjohtaja Mirjalta p. 040 547 8910, sekä seuraamalla Outokummun seudun järjestöpalstaa.

Löydät meidät myös facebookista facebook.com/pohjoiskarjalansyopayhdistys  ja Instagramista nimimerkillä pksyry.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

 

Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Polvijärven seudulle kaivataan tukihenkilöitä.

Tule mukaan vertaistukihenkilötoimintaan! Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri Sinun aikaasi ja tukeasi. Voit hakeutua vertaistukihenkilöksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltä. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sh. Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi