Siirry suoraan sisältöön

Tohmajärvi

Tohmajärven paikallisosasto on perustettu vuonna 1986. Osasto toimii vapaaehtoisvoimin syöpään sairastuneiden yhteensaattamiseksi ja tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Osasto järjestää tapahtumia, virkistystä ja yhdessäoloa.

Löydät meidät myös facebookista facebook.com/pohjoiskarjalansyopayhdistys  ja Instagramista nimimerkillä pksyry.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Lisätietoa paikallisosaston toiminnasta osaston puheenjohtaja Vuokko Väistöltä p. 044 256 2232.

Johtokunta:
Vuokko Väistö, puheenjohtaja p. 044 256 2232
Pirkko Lehikoinen, varapuheenjohtaja
Martti Majoinen, jäsen
Aino Tolvanen, jäsen
Tuula Varonen, jäsen
Anneli Hakulinen, jäsen
Kalle Lintunen, jäsen
Arja Pekkarinen, jäsen

Paikallisosastolla on kirpputori toimintansa tukemiseksi. Kirpputori auki ma-pe klo 9-14. os. Talluksentie 1, K-kauppa Tiilikaisen vastapäätä. Otamme myyntiin hyväkuntoista kirpputoritavaraa. Tuottoilla tuetaan jäsentemme virkistystoimintaa.

Osastomme myy myös toimintansa tukemiseksi adresseja, jotka löytyvät kirpputoriltamme. Adressin hinta 13€/kpl yhdistyksen jäsenille 10€/kpl.

 

Kevään 2023 toimintaa:

Syöpäyhdistyksen palvelut ja kuntoutumisen tuki syöpään sairastuneelle ja läheiselle 7.2.2023 klo 17 Kaivolla (Talluksentie 1, 82600 Tohmajärvi)

Syöpäyhdistyksen sairaanhoitaja Marketta Komulainen kertoo syöpäyhdistyksen palveluista sekä kertoo Kelan ja syöpäjärjestöjen kuntoutusmahdollisuuksista.

Aloitellaan ilta leppoisasti paikallisosaston tarjoamilla iltakahveilla. Asiatiedon lomassa saamme kohdata toinen toisiamme, kysellä ja keskustella, päästä vertaistuen piiriin. Illan päätteeksi suunnitellaan kevään vertaisryhmien toimintaa. Ilta päättyy noin klo 19. Tervetuloa!

Ystävänpäivän kahvitarjoilu 14.2 klo 9-13 syöpäyhdistyksen paikallisosaston kirpparilla Tervetuloa kahvittelemaan!

 

 

 

 

 

 

 

Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Tohmajärven seudulle kaivataan tukihenkilöitä

Tule mukaan vertaistukihenkilötoimintaan! Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri Sinun aikaasi ja tukeasi. Voit hakeutua vertaistukihenkilöksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltä. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sh. Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!