Siirry suoraan sisältöön

Tohmajärvi

Tohmajärven paikallisosasto on perustettu vuonna 1986. Osasto toimii vapaaehtoisvoimin syöpään sairastuneiden yhteensaattamiseksi ja tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Osasto järjestää tapahtumia, virkistystä ja yhdessäoloa.

Löydät meidät myös facebookista facebook.com/pohjoiskarjalansyopayhdistys  ja Instagramista nimimerkillä pksyry.

TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Lisätietoa paikallisosaston toiminnasta osaston puheenjohtaja Vuokko Väistöltä p. 044 256 2232.

Johtokunta:
Vuokko Väistö, puheenjohtaja p. 044 256 2232
Pirkko Lehikoinen, varapuheenjohtaja
Martti Majoinen, jäsen
Aino Tolvanen, jäsen
Tuula Varonen, jäsen
Anneli Hakulinen, jäsen
Kalle Lintunen, jäsen
Arja Pekkarinen, jäsen

Paikallisosastolla on kirpputori toimintansa tukemiseksi. Kirpputori auki ma-pe klo 10-14. os. Talluksentie 1, K-kauppa Tiilikaisen vastapäätä. Otamme myyntiin hyväkuntoista kirpputoritavaraa. Tuottoilla tuetaan jäsentemme virkistystoimintaa.

Osastomme myy myös toimintansa tukemiseksi adresseja, jotka löytyvät kirpputoriltamme. Adressin hinta 13€/kpl yhdistyksen jäsenille 10€/kpl.

 

Syksyn 2023 toimintaa:

<

MAKSUTON KUNTOSALIVUORO

Torstaisin klo 15-16 maksuton kuntosalivuoro syöpäyhdistyksen jäsenille uudella Tohmajärven liikuntahallilla.

14.9. kello 17 kaivolla avoin tapaaminen kaikille sairastuneille ja läheisille.
Tapaamisessa voidaan keskustella tietoa, toivoa ja tukea antaen ettei kukaan jäisi yksin sairautensa kanssa. Ohjaajana toimii Vuokko ja mahdollisuuksien mukaan tapaamisissa on mukana asiantuntijoita tai yhdistyksen sairaanhoitaja. Jatkossa tapaaminen on aina kuukauden ensimmäisenä torstaina kello 17 alkaen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja vaihtamaan ajatuksia!

Jos sinä tai läheisesi kaipaa tukea syöpäsairauden, hoitojen tai toipumisen aikana, ole yhteydessä Pohjois-Karjalan syöpäyhdistyksen henkilökuntaan puh 013 227 600 tai kerro toiveistasi Tohmajärven vertaistukiryhmän ohjaajalle, Irenelle puh: 050 567 5297.

TULEVIA TAPAHTUMIA, JOITA PÄIVITÄMME TAPAHTUMAPAIKKOJEN JA AIKATAULUJEN OSALTA:

  • Roosa nauhojen myyntitapahtuma
  • Yhteinen Joulujuhla ja ruokailu.
  • Vertaistukitapaamiset

 

 

 

 

 

 

Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Tohmajärven seudulle kaivataan tukihenkilöitä

Tule mukaan vertaistukihenkilötoimintaan! Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri Sinun aikaasi ja tukeasi. Voit hakeutua vertaistukihenkilöksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltä. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sh. Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!