Siirry suoraan sisältöön

Ilomantsi

Ilomantsin paikallisosasto on perustettu vuonna 1985. Osaston toiminta on päättynyt v 2021. Toiminta voidaan käynnistää uudelleen, mikäli uusia vapaaehtoisia löytyy. Mahdollisuuksien mukaan järjestämme vertaistukiryhmiä. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Ystävykset juttelevat

Vertaiset juttelevat

***************************************************************

 

Ilomantsin paikalliosaston vuosikokouksessa 24.8.2021 päätettiin osaston toiminta lopettaa toimijoiden vähyyden vuoksi. Paikallisosaston toiminta on kuitenkin mahdollista käynnistää uudelleen, mikäli uusia toimijoita löytyy.

Jos olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, ole yhteydessä Suvi Jolkkoseen p. 050 536 4975.

Ilomantsin paikallisosasto 1985-2021

Ilomantsin paikallisosaston perustava kokous pidettiin 7.5.1985. Läsnä oli viisi paikallista edustajaa. Puheenjohtajana toimi Iina Hamunen.

Osaston tehtävänä on yhdistyksen kanssa yhteistyössä toimia alueensa syöpäpotilaiden yhteen saattamiseksi, tukea syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään, tiedottaa yhdistyksen ja osaston toiminnasta, aktivoida jäseniä toimintaan ja hankkia uusia jäseniä.

 

Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Tule mukaan tukihenkilötoimintaan!

Vapaaehtoisena tukihenkilönä tuet syöpään sairastuneita ja heidän läheisiään. Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksessä toimii sekä vertaistukijoita että saattotukihenkilöitä. Tarjoamme Sinulle merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten parissa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltämme. Lisäksi järjestämme vapaaehtoisillemme vuosittain täydennyskoulutusta ja virkistystoimintaa.

Voit hakeutua vertaistukijaksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tällä hetkellä vertaistukijajoukkomme kaipaisi vahvistusta erityisesti suolistosyövän ja gynekologisen syövän kokeneista henkilöistä, toki muunkin syövän sairastaneet ovat tervetulleita mukaan.

Palliatiivisessa ja saattohoidossa olevien ja heidän läheistensä tukena toimivilla saattotukihenkilöillä ei tarvitse olla omakohtaisia kokemuksia syöpään liittyen.

Lue lisää tukihenkilötoiminnasta.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sairaanhoitaja Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 salla-maaria.martikainen@pksy.fi

Tervetuloa mukaan toimintaan!