Liperi

Liperin paikallisosasto on toiminut vapaaehtoisvoimin alueellaan 28 vuotta. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaan!

Osaston perustava kokous pidettiin 12.9.1991. Läsnä oli 18 paikallista edustajaa ja Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistyksestä Irma Nuutinen ja Olavi Koskinen.

Toiminnan keskeisiä tavoitteita:

• syöpäpotilaiden tukeminen
  • tiedotustoiminta
  • virkistystoiminta

Osastollamme on tukihenkilötoimintaa. Lisätietoa tukihenkilöistä saat Syöpäyhdistyksen toimistolta.

Järjestämme säännöllisesti vuosittain mm. teatteriretkiä, yhteislaulutilaisuuksia ja luentotilaisuuksia syöpäsairauksista.

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden paikallisten järjestöjen kanssa. Yhteistyö on helppo toteuttaa, koska olemme monessa järjestössä mukana.

Johtokunta:
Terhi Sakara, puheenjohtaja
Kristina Vänskä, rahastonhoitaja
Leena Pekkinen, sihteeri
Laimi Heiskanen, leikekirjanhoitaja
Eeva Huikuri, jäsen
Terttu Immonen, jäsen
Pirjo Pekkarinen, jäsen
Elina Hakkarainen, jäsen

Kevään 2020 toimintaa:

• Liperin osaston vuosikokous 3.2.20 klo 17 Lipetti (os. Keskustie 20, entinen Kotiseutu-uutisten talo) Liperi

Muut kevät- ja syyskauden tapahtumat, ajankohdat ja paikat tarkentuvat myöhemmin.

Tervetuloa mukaan toimintaan!