Siirry suoraan sisältöön

Liperi

Liperin paikallisosasto on perustettu vuonna 1991. Osasto toimii vapaaehtoisvoimin syöpään sairastuneiden yhteensaattamiseksi ja tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Toiminnan keskeisiä tavoitteita:

 • syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukeminen
 • tiedotustoiminta
 • virkistystoiminta

Osastollamme on tukihenkilötoimintaa. Lisätietoa tukihenkilöistä saat Syöpäyhdistyksen toimistolta p. 013 227600.

Järjestämme säännöllisesti vuosittain mm. teatteriretkiä, yhteislaulutilaisuuksia ja luentotilaisuuksia syöpäsairauksista. Seuraa ilmoitteluamme paikallislehdessä. Löydät meidät myös facebookista facebook.com/pohjoiskarjalansyopayhdistys  ja Instagramista nimimerkillä pksyry.

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden paikallisten järjestöjen kanssa. Yhteistyö on helppo toteuttaa, koska olemme monessa järjestössä mukana.

Johtokunta:
Anne Lasarov, puheenjohtaja p. 040 532 6854
Pirjo Pekkarinen, sihteeri
Terhi Kajander, jäsen
Eeva Huikuri, jäsen
Elina Hakkarainen, jäsen
Veikko Karvonen, jäsen
Sirkka Savolainen, jäsen
Sari Piiparinen, jäsen
Anne-Maija Pitkänen, jäsen

Mahdollisuutena on järjestää vertaisryhmiä hiljattain sairastuneille joustavasti tarpeen mukaan. Syöpään sairastuneiden läheiset ovat ilmaisseet tarpeensa omalle vertaisryhmälle, koskettaahan syöpä koko perhettä. On tärkeää saada jakaa omia ajatuksiaan ja tunnekuormaa toisten samassa elämäntilanteessa olevien kanssa. Otathan yhteyttä paikallisosastoosi pienellä kynnyksellä.

 

Tapahtumat:

 • 26.10. kello 12-14. Ulkoilutapahtuma Pärnävaaralla. Tavataan Pärnävaaran kodalla ulkoilun ja makkaranpaiston merkeissä. Voit halutessasi osallistua Roosa nauha -kävelylle.
 • 19.11.2023 kello 13 alkaen Puurojuhla Ollilan-tuvalla vain jäsenille. Ilmoittautumiset 013 227 600 tai sähköpostitse marko.luukkainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

  Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Liperin seudulle kaivataan tukihenkilöitä

  Tule mukaan vertaistukihenkilötoimintaan! Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri Sinun aikaasi ja tukeasi. Voit hakeutua vertaistukihenkilöksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltä. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sh. Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

  Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!