Siirry suoraan sisältöön

Liperi

Liperin paikallisosasto on perustettu vuonna 1991. Osasto toimii vapaaehtoisvoimin syöpään sairastuneiden yhteensaattamiseksi ja tukemiseksi. Olet lämpimästi tervetullut mukaan tapahtumiin ja toimintaan!

Toiminnan keskeisiä tavoitteita:

  • syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä tukeminen
  • tiedotustoiminta
  • virkistystoiminta

Osastollamme on tukihenkilötoimintaa. Lisätietoa tukihenkilöistä saat Syöpäyhdistyksen toimistolta p. 013 227600.

Järjestämme säännöllisesti vuosittain mm. teatteriretkiä, yhteislaulutilaisuuksia ja luentotilaisuuksia syöpäsairauksista. Seuraa ilmoitteluamme paikallislehdessä. Löydät meidät myös facebookista facebook.com/pohjoiskarjalansyopayhdistys  ja Instagramista nimimerkillä pksyry.

Teemme mielellämme yhteistyötä muiden paikallisten järjestöjen kanssa. Yhteistyö on helppo toteuttaa, koska olemme monessa järjestössä mukana.

Johtokunta:
Anne Lasarov, puheenjohtaja, p. 040 532 6854
Leena Pekkinen, sihteeri
Terhi Kajander, jäsen
Eeva Huikuri, jäsen
Pirjo Pekkarinen, jäsen
Elina Hakkarainen, jäsen
Leila Pursiainen, jäsen
Kaarina Kauppinen-Karvonen, jäsen
Veikko Karvonen, jäsen

Syksyn 2022 toimintaa:

Pohjois-Karjalan Syöpäyhdistys ry järjestää jäsenilleen My Fair Lady – musikaaliin yksityisnäytöksen la 12.11.2022 klo 17.
Liperin paikallisosasto on varannut sinne 50 lippua! Lipun hinta  20€. Lähde mukaan ja tuo ystäväsikin! Ilmoittautumiset 15.10.mennessä.
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Elina Hakkarainen p. 040-5942405

Syöpään sairastuneiden ja heidän läheistensä vertaistukiryhmä kokoontuu kuukausittain Yhteisötalolla (ns. Pienten koulu), os. Opintie 2, Liperi. Syyskauden kokoontumiset tiistaisin 13.9., 11.10., 8.11. ja 13.12. klo 17.30 alkaen. Tule ryhmään tapaamaan vertaisia ja keskustelemaan luottamuksellisesti vapaaehtoisten ryhmäohjaajien Raunin ja Annen kanssa. Joulukuun tapaamiskerralla nautimme kauden päätteeksi makoisat joulukahvit. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja ja ilmoittautuminen ryhmään: Anne p. 040 532 6854.

 

Syöpäyhdistyksen Liperin osaston Joulupuuro jäsenille su 27.11. klo 14.00

Ollilan Tuvalla, Mattisenlahdentie 37.

 

Joulutunnelmaa musisoivat Jari ja Saara. Ilmoittautumiset 17.11.mennessä Eevalle puh 040 583 3092.

Tervetuloa!

 

Haluatko auttaa syöpään sairastunutta ja hänen läheistään muuttuneessa elämäntilanteessa? Liperin seudulle kaivataan tukihenkilöitä

Tule mukaan vertaistukihenkilötoimintaan! Toiminta antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä arvokasta auttamistyötä syöpään sairastuneiden ja heidän läheisten kanssa. Tulet kohtaamaan ihmisiä, jotka kaipaavat juuri Sinun aikaasi ja tukeasi. Voit hakeutua vertaistukihenkilöksi, jos sinulla on omakohtainen kokemus syövästä tai läheiselläsi on ollut syöpä. Tarjoamme merkityksellistä sisältöä vapaa-aikaan ja mukavan porukan, jossa voit toimia yhdessä ammattilaisten ja toisten vapaaehtoisten kanssa. Taustatukenasi on asiantunteva järjestö, jossa saat tehtävääsi koulutuksen sekä tukea ja ohjausta työntekijöiltä. Lue lisää vertaistukihenkilötoiminnasta. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sh. Salla-Maaria Martikainen p. 050 362 2915/toimisto 013 227 600 tai salla-maaria.martikainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi

Tervetuloa mukaan tapahtumiin ja toimintaan!