Siirry suoraan sisältöön

Uusi vuosi tuo tullessaan paljon uutta Syöpäyhdistyksen ryhmätoimintaan

Syöpä ja sen hoito verottavat sekä sairastuneen että hänen läheistensä voimia. Järjestämme kevään aikana syöpään sairastuneille ja läheisille monipuolisia vertaistukiryhmiä.

Toiveenamme on, että jokainen löytää itselleen sen parhaiten sopivan ryhmän. Halutessaan ryhmistä voi koota itselleen kokonaisuuden, joka tukee omaa kuntoutumista ja tuo elämään iloa ja tasapainoa. Uutena ryhmäkokonaisuutena alkaa Hoitopolulla kohdataan – ryhmä hiljattain syöpään sairastuneille sekä Minun tarinani – ryhmä parantumatonta syöpää sairastaville. Viime syksynä aloittanut Mielen maalausta – ryhmä jatkaa myös kevään ajan. Lisäksi entiset tutut vertaistukiryhmät jatkavat kokoontumisiaan.

Myös liikunta tukee mitä parhaimmalla tavalla omaa toipumista. Liikuntaryhmistä löydät kehoa lempeästi herättelevän joogan sekä uutuutena tanssi- ja liiketerapian, joka soveltuu kaikille ikäryhmille eikä osallistuminen vaadi erityisiä tanssillisia tai liikunnallisia ennakkovalmiuksia. Joka toinen perjantai pääset mukaan myös Ilo liikuttaa- ryhmään, jossa voit oppia ja saada lisää oma-aloitteisuutta iloisten oivallusten sekä monipuolisten liikuntaharjoitusten kautta.

Kynnys on matala, kannattaa tulla ja tutustua :-). Kerromme mielellämme lisää.