Siirry suoraan sisältöön

Minä syöpä ja työ verkkovertaistukiryhmä

Lisätietoa tapahtumasta

Teemasarja työikäisille syöpää sairastaville työssäkäyville ja sairausloman jälkeen työhön palaamassa oleville. Tapaamiseen ilmoittautuminen ja lisätietoja  sh Marketta Komulainen p. 050 567 9264.

5.5.klo 17-19 Verkkovertaistukiryhmä: Teemana: Kuntoutus -tarvitsenko-saanko? Sopeutumisvalmennuskurssit – ammatillinen kuntoutus. Mitä niitä nyt onkaan? Etsitään jokaiselle parhain kuntoutumisen vaihtoehto. Koska emme voi kahvitella kasvokkain, niin järjestämme tapaamisen verkkovälitteisesti. Tapaamisen välineenä käytetään Microsoft Teamsia. Osallistuaksesi tarvitset joko älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen, jossa on kamera ja mikrofoni. Etäryhmään otetaan mukaan enintään 10 osallistujaa, jotta vertaistuki ja keskustelu onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittaudu mukaan 5.5. klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen marketta.komulainen@pohjois-karjalansyopayhdistys.fi tai 050 567 9 264.
Ilmoittautumisen yhteydessä saat ohjeet Teamsiin ja verkkotapaamiseen liittyen, sekä lähetämme sinulle sähköpostiin linkin, jonka kautta osallistuminen tapahtuu. Tule rohkeasti mukaan 🙂