Kasvokkain, syöpään sairastuneiden miesten vertaistapaaminen klo 13-15

Lisätietoa tapahtumasta

Huom:

Ti 18.9. tapaaminen Utran saarilla. Kokoontuminen klo 13 parkkipaikalle, josta siirtyminen ryhmäohjaaja Hannun opastuksella kodalle makkaran paistoon ja kahville. Ota omat makkarat mukaan 🙂

Ajo-ohjeet: Tieltä 6 käänny Rantakylän liittymästä ja jatka kohti Rantakylää. Seuraa Utran viittoja ja aja noin 4 km. Opasteet Utran saarille ovat selkeästi nähtävillä tielle. Polku alkaa heti paikoitusalueelta, joka on aivan Utrantien varressa.

Joensuun keskustasta tultaessa seuraa ensin Rantakylän viittoja ja jatka yllä olevin ohjein.

Polku kodalle on esteetön ja helppokulkuinen.

Ti 13.11. tapaaminen Joensuun kuntokeitaalla (os. Linnunlahdentie 10, Joensuu). Ohjelmassa keilaamista. Ryhmänohjaaja odottaa aulassa ryhmään tulevia ja opastaa kengänvaihtoon. Keilaus on osallistujille maksutonta.

Muut tapaamiset syksyn aikana yhdistyksen tiloissa.

Tervetuloa mukaan!